OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

6 Eylül 2011 Salı

TAGbistro cafe bar mekan incelemesi Taksim istiklal yabancı turistlerin uğrak yeri fransız mutfağı müzik eğlence sanat galerisi postacılar sokağı

Yeni bir mekan.. Tag Cafe & Bistro..Yeri mi ? Çok basit.
Taksim İstiklal'de Tünel tarafına doğru yürüyorsunuz. Yolun sol tarafında Arter sanat galerisi var. O sanat galerisinin yanından içeriye doğru bir sokak girer Postacılar sokağı, o sokağı bulduğunuzda zaten İstiklal caddesinden içeriye doğru bakın. 20-30 metre aşağıda yeni mekanımızı görürsünüz..

Tag Cafe & Bistro ' nun sahipleri iki mühendis genç.Ersin ve Cenk. Ersin inşaat mühendisi olarak bir sürü büyük firmada görev almış. Artık girişimciliğin zamanı geldi diyerek geçen sene hostel açmaya karar vermiş.



Ağustos ayında da Cenk ve Ersin TagBistro'yu açmaya karar vermişler. Konum olarak yeri çok güzel. Postacılar sokağında galeriler ve Hollanda konsolosluğu var. Bu yüzden sokak akşamları kalabalık olmuyor ve tüm sokak mekana ait oluyor.
Hostel sahibi oldukları için genellikle müşterileri yabancı gençler.

Çok büyük olmayan TagBistro çok ince detaylarla dizayn edilmiş. Dekorasyonda küçük ayrıntılar mekana özellik katmış. Alanın küçük olması sıkıntı yaratmıyor aksine daha şirin ve güzel bi hava katıyor.


Hedeflerinin gruplara özel davetiye ve partiler olduğunu söyleyen Ersin draft bira özellikle koymadıklarını , çünkü hedef kitlelerinin biracı gençlik olmadığını söylüyor..
Fransız mutfağından seçme menüsü ile mutfaklarına güvenen TagBistro müzik konusunda da hayli iddaalı..


OMActivities etkinlikleri için uygun bir mekan olduğuna karar verdiğimiz TagBistro'ya uğrayıp Ersin ve Cenk'le tanışmanızı tavsiye ederiz..
hergün 12-02 arası açık

email : info@tagbistro.com
tel : 90 212 2436882





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...