OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

19 Aralık 2011 Pazartesi

Sana Sürpriz Doğum Günü Hediyesi verilsin istemez misin? - Farklı değişik yaşgünü hediyesi

OMActivities seni büyük bir dertten kurtarıyor ve sevdiğin kişiye ''Sürpriz doğum günü videosu!''  hazırlamana yardım ediyor.
Arkadaşına sürpriz doğumgünü hediyesi verebilirsin? İşte şimdi sana yapman gerekeni söylüyoruz.



KURALLAR

Tabi ki sürpriz olabilmesi için bazı kurallar var.

Kural 0,5:
Yakın zamanda doğum günü gelecek bir tanıdığın arkadaşın veya sevgilin aile dostun eşin kardeşin dostun gibi birileri olmalı. :)

Kural 1:
Bu video doğumgünü olan arkadaşın için hazırlanacak ve SÜRPRİZ olacak. Bu nedenle doğum günü olan arkadaşının haberi olmaması gerekli! Bu nedenle arkadaşın videoyu alana kadar bu konudan ona hiç ama hiç bahsetme.

Kural 2:
Film çok uzun olmayacak ve süpriz video senin ve arkadaşlarının göndereceği mesajlarla dolu olacak. Bu yüzden bize maksimum 5sn olan (beş saniyelik) bir video kaydedip göndereceksin.

Arka arkaya bir sürü arkadaşını aynı videoda göreceği için mesajında ''Ben de seni unutmadım!'' cümlesini kullanmanı şiddetle tavsiye ederiz. Ama UNUTMA çekeceğin videoyu maksimum 5-10 sn uzunluğunda hazırlamalısın.

Neden bu kadar kısa olmalı ?
a) kısa olmalı çünkü digital ortamda göndermek uzun sürüyor
b) bir sürü kişi gönderdiği zaman mesajların kısa olması daha güzel oluyor
c) 5 saniye video mesajlarında sanıldığı kadar kısa bir süre değil :)

Kural 3:
Hazırladığın videoyu bize e-mail ile göndermelisin. Kısa video olduğu için çok yer kaplamayacaktır. Bu işlem için göndereceğin mail adresimiz: lütfen mail atarken kimin için video gönderdiğinizi yazınız! 
oma.event@gmail.com

Kural 4:
Videoların toplanması ve hazırlanması için belli bir süreye ihtiyacımız var. Bu nedenle süpriz yapacağın arkadaşının doğum gününden en az 4 gün önce videonu bize göndermen gerekli. Tüm videoların toplanıp montaj edilip hazırlanması süre alıyor.

Kural 5:
Bu süpriz videonun güzel ve anlamlı olması için en az 5 kişiden 5'er saniyelik videolar gelmelidir. Daha az sayıda mesajlı videolar çok kısa olmakta ve gönderilen kişi için yeterince etkili olmamaktadır.
SONUÇ:
Hazırlanan videoyu arkadaşına senin adına gönderiyoruz. Bu harika anıyı hazırlaman için yapman gereken sadece: Eğlenceli doğum günü mesajı videosu kaydetmek ve bize göndermek.


Biliyoruz: zaman teknoloji zamanı ve senin de zamanın çok değerli..
5 sn.lik video hazırlamak bile senin için sıkıntılı bir iş olacak. Ama arkadaşın için sürpriz bir videoya katkıda bulunmak istemez misin?

Ayrıca doğum günü olan arkadaşına hazırlanacak bu sürpriz videoda diğer hangi arkadaşı katılmak ister? Ama önce sen kendi videounu hazırlayıp bize gönder daha sonra da bu sürprizde kimler bulunmak ister onlara haber ver.

Artık top sizde..

OMActivities senden enerji dolu bir video bekliyor!

Şimdi en yakın doğum günü olan arkadaşını seç. Onun için bir video hazırla ve bize gönder. Daha sonra o arkadaşının tanıdığı bu videoda bulunmasını istediğin diğer kişileri haberdar et..

Hadi ne duruyorsun....? Bizi ara: 0216-5663230




Doğum Günü Video örnekleri:













Başka ÖRNEK için ----------------->  Link tık tık tık :) 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...