OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

12 Ekim 2012 Cuma

Bumerang ve Webit 2012

Bumerang sayesinde Webit’teydik...

Birinci gün hakkında daha önceden size özet bilgi aktarmıştım. Gelelim ikinci güne. 
İkinci günün en büyük özelliği bu sefer kongrede Koray Öksüztepe ve Muammer vardı :)  Sabahtan buluşup tüm günü beraber geçirdiğimiz Koray'a buradan tekrardan selamlar :) İçeride Bumerang ekibinden Hilal hanımla karşılaştık. Kendisine tekrardan teşekkürlerimizi sunalım. Çünkü bumerang bizim için Hilal hanım demek ;) 
Konferans bölümü içinde ses düzeni pek başarılı değildi, bu da sunumları dinlemeyi biraz zorlaştırdı.  Bumads için Onur Kabadayı sahne aldı ve boomads (yabancılara özel sunum olduğundan - zaten tüm konferans ingilizce yapıldı) hakkında genel bilgiler vererek İçerik reklamlarının ne kadar etkili olduğundan bahsetti. 
Bu arada aldığımız bilgilere göre Bumads yakında Almanya'da. Evet yanlış duymadınız Hurriyet ile Türkiye'de yaptığı bu harika işi Bild gazetesi ile ALmanya'ya taşımaya karar vermiş Bumads.. Kendilerine şimdiden başarılar diliyoruz.. 

Webit ile ilgili aklımıza kalanları özet geçersek: 
Frommees Webforce , mySugr kurucusu Fredrik  Sosyotv ve Sosyotv standında kuruculardan @burusvilis, bumads Ipad çekilişi, Türkiye'nin genç ve dinamik internet kullanıcı grafiği...

Daha sonra size Frommees ve sosyoTv hakkında daha detaylı bilgi vermeye çalışacağım..
İleri aktivitelerde görüşmek üzere..

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. kaydımızı yaptırdık, atlasjetten izmir-istanbul biletlere baktık, ama ne yazık ki dersler tüm planları bozup geçti.. :/ dilerim bir dahaki izmirde olur.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlış bilimiyorsam bugün izmir'de etohum.com semineri var..
      istersen bir göz at? ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...