OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

18 Kasım 2012 Pazar

12-12-12 Istanbul Geocaching Etkinliği


Bu yüzyılda son defa 12-12-12 sayıları yanyana gelecek.. Bu farklı tarihin dünyanın bir sürü yerinde kutlandığını biliyor musunuz? 

Arkadaşlarınızla birlikte kuzey yarımkürede havalar soğumuşken 12-12-12 tarihinde bir geocache kutusu bulun.. Ve bunu fotoğraflayıp geocaching.com adresine gönderin veya bizim organize edeceğimiz 12-12-12 geocache etkinliğine katılın... Bu arada güney yarımkürede yaz olduğunu da aklınızdan çıkarmayın :))) Kısacası dünyanın her yerinde kutlanacak bu etkinliğe sizde katılın...!!!
Türkiye 12-12-12 Etkinliği için bizi takip etmeye devam edin...!

Geocaching aktiviteleri için bilgilendirme




Peki nedir bu geocaching?:
Daha önceden geocaching nedir duymamış olanlara için: Teknolojik define avı'nın kısa tanıtım videosunu izlemelerini tavsiye ederiz.



Etkinlik hakkında:
Istanbul'lu geocaching oyuncuları olarak bizler de bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bu yüzden ulaşımın rahat yapılabileceği (turistler düşünülerek) Istiklal caddesini buluşma noktası seçtik. (N 41° 01.838 E 028° 58.571) Biliyoruz ki Türk oyunculardan daha çok yabancı oyuncular bu etkinliğimize katılacak.. :)

Sizlerde daha önce geocaching oynamadıysanız ve 12.12.12 çarşamba günü öğlen 12.12 'de zamanınız olursa dünyanın her yerinde kutlanacak bu etkinliğin Istanbul ayağına katılın... Yok hayır, ben o gün o  saatte etkinliğe gelemem derseniz daha sonra da etkinlik için hazırladığımız özel kutuya gidip geldiğinizi kayıt altına aldırabilirsiniz. 

 Sizler için özel hazırladığımız bu kutu, etkinliği yapacağımız noktada sizi bekliyor olacak. ;) 

İstanbul'da olmayan arkadaşlar sizler de kendi bölgenizde 12.12.12 tarihinde geocaching kutularından birini bulup kayıt ederseniz bu günü kutlamış olursunuz. 

Veya sizler de kendi bölgenizde etrafınızdaki geocacher'larla tanışmak için ayrı bir etkinlik düzenleyebilirsiniz.. Daha fazla katılım daha fazla eğlence.. Neden olmasın? :) Geocaching ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen blogumuzda yayınladığımız daha önceki yazılarımıza bir göz atın..  Eğer anlamadığınız bir şey olursa lütfen çekinmeden bize sorun. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağımızdan emin olabilirsiniz... Daha fazla oyuncu daha fazla kutu saklanması daha fazla eğlence demek.. ;)

etkinlikte görüşmek üzere , iyi avlanmalar


in english:

Join thousands of geocachers on December 12, 2012. It’s a celebration of numbers and all those who count themselves as geocachers. The calendar will align for the last time this century. Enjoy 12-12-12 by joining friends for a geocaching adventure or attending a geocaching Event Cache.
This is an Event Cache for Istanbul - Turkey.

To celebrate the last time the calendar will align this century...
It will also celebrate the grand opening of our new cache. (you will be able to find a cache at the location and maybe be a first time finder)

We will be meeting at a geocaching friendly BISTRO in the heart of crowded Istiklal Street at 12.12PM.  (lunch time) :)


Do not forget to bring some your Trackables...
See you there on 12.12.12 at 12.12 :)))
There are a lot of options to come to Taksim - Istiklal Street.. ;) one option From Sultanahmet: Take the T-1 Zeytinburnu – Kabatas tram in the direction of Kabatas and get off at the last stop. From Kabatas, take the funicular to Taksim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...