OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

11 Aralık 2012 Salı

MadRun - Deli Sürüşü

Her yıl senenin ilk günü motorsikletçiler tarafından uygulanan Madrun (deli sürüşü) bu sene 1 Ocak 2013 tarihinde onbeşinci kez düzenlenecek. 


Eski bir inanışa göre yılın ilk günü ne yaparsanız, bütün yıl aynı şekilde devam edermiş. Bu yüzden her sene hava durumu nasıl olursa olsun, yarım günlük kolay ve kısa bir parkur seçilerek motorsikletçiler MadRun ismini verdikleri bir sürüş düzenliyorlar. 

Daha önce 14 defa yapılan bu sürüş bu sene 1 Ocak 2013 tarihinde, 15. kez yapılacak. Bundan önce kötü ve iyi hava koşullarında iptal edilmeden yapılan sürüşün bu sene iyi hava koşullarında gerçekleşmesini ummaktan başka yapılabilecek bir şey yok... 



Ümit ederiz bu yıl hava motora binmeye müsait ve yağışsız olur. Unutmadan, kötü hava yoktur, kötü kıyafet vardır!Adından da anlaşıldığı gibi bu deli süşürü, hava koşulları nasıl olursa olsun yapılmaktadır. Kar yağması durumunda daha kısa ve tehlikesiz bir parkur tercih edilmektedir. Biz de bu sene OMActivities ekibi olarak her sene olduğu gibi Madrun'a katılacağız. Bu yüzden Hava nasıl olursa olsun 01 Ocak günü  Ankara, Bursa, Istanbul, İzmir ve her yerde MadRun etkinliğine katılmış deli motorsikletçiler görürseniz şaşırmayın.. ;)






Daha fazla bilgi için : Facebook sayfası 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...