OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

14 Mart 2013 Perşembe

Bosphorus, Fish & Geocaching Event - 16 Nisan 2013 - Üsküdar' da toplaniyoruz!

Daha önceki yazılarımdan birinde Geocaching oyununa en güzel başlangıç, başka bir oyuncu ile birlikte bu deneyimi yaşamaktır demiştim. Dünyanın çeşitli bölgelerinde neredeyse her gün birden fazla geocaching etkinliği düzenleniyor. Bu etkinlikleri geocaching.com resmi sitesinden takip edebiliyorsunuz. Bu linkten aylara göre arama yapabilir hangi ülkelerde hangi etkinlikler var görebilirsiniz. 



Mesela 16 Nisan 2013 tarihine bakarsanız, Istanbul'da düzenleyeceğimiz Bosphorus, Fish & Geocaching etkinliğini görebilirsiniz.   Evet yanlış duymadınız, bizim de geocaching etkinliğimiz listeye girdi. 

Belki hatırlayanlarınız olur daha önce 12.12.2012 tarihinde yaptığımız geocaching etkinliğimiz eğlenceli geçmişti.  İsviçreli geocacher'larla tanışmış uluslararası bir aktivite yapmıştık. 


Şimdiki etkinliğimiz 16.Nisan.2013 tarihinde ve ismi Bosphorus, Fish & Geocaching etkinliği. Düzenleyen kişi ''bulcacher'' (Danley ile daha önceden geocaching üzerine bir küçük sohbet yapmış ve blogda yayınlamıştım) Her ne kadar etkinliği düzenleyen bulcacher gözükse bile işin aslı biraz daha farklı ;) 


Almanya'dan bir geocacher ''jena4you'' Danley'in kontağını bulup, mail atıyor. Türkiye'ye bir TB göndermek istediğini ve TB'yi kendisi adına güvenli bir kutuya koyup koyamayacağını  soruyor. Danley olumlu cevap verdikten sonra da arkadaş oluyorlar. Geocaching'in bir güzel tarafı da bu işte. Farklı ülkelerden insanlarla tanışabiliyorsunuz. 

Şimdi de jena4you ve ailesi Nisan ayında İstanbul'a gelecekler, bu süre içinde de İstanbul'da bu oyunu oynayan başka kişilerle tanışmak istiyorlar. Danley' de bir etkinlik düzenleyerek hem biz lokal oyuncuları bir araya toplamak hem de diğer ülke oyuncularını birleştirmek istemiş. Kısacası 16 Nisan 2013 tarihinde uluslararası geocaching etkinliğimiz yapılacak! :)



Eğer sizde bu oyunu merak ediyor ve diğer oyuncularla tanışmak istiyorsanız. 16.04.2013 tarihinde Üsküdar Derya Deniz Balık Restaurant'ına saat 18.30 'da gelmeye çalışın. Geocaching etkinliği sayfasına bir göz atarsanız kimlerin katılacağından da haberdar olmuş olursunuz. 

Biz diğer oyuncularla tanışmak ve etkinlik için jena4you' nun yapacağı özel hediyelikten almak için (4TL) buluşma noktasında olacağız.

Eğer sizde katılırsanız seviniriz. Etkinliğe katılamayanlar ama etkinliğe özel üretilecek hediyeliğe sahip olmak isteyenler 31 Mart'a kadar bize bildirirseniz, sizin için bir şeyler yapmaya çalışırız :p

Bu arada geocaching nedir daha önce hiç duymadım diyenleriniz varsa önceki yazılara göz atabilir. 

Ve son olarak eğer bu etkinliği bir sürü insan duymalı arkadaşlarımla paylaşmalıyım diyorsanız, işte siz süper bir insansınız  :))   Hadi ne duruyorsunuz o zaman paylaşmaya başlayın...







1 yorum:

  1. Eşimle birlikte bu etkinliğe katılmayı çok istiyoruz ancak zor gözüküyor. İnşallah başka güzel etkinliklere katılırız..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...