OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

16 Mayıs 2013 Perşembe

Geocaching Etkinliği Ayasofya Hürrem Cafe- 04-Haziran-2013

Uluslararası Geocaching Etkinliğimiz'i 16 Nisan 2013 tarihinde yapmıştık. Beklediğimizden fazla katılımcı ile gerçekleşen toplantımız bize Türkiye'de Geocaching hobisinin doğru kişilere ulaşıldığında hızla yayılabileceği izlenimi verdi. 


16 Nisan 2013 Uluslararası Geocaching Etkinliği'ni yaptıktan sonra en azından ayda bir kere toplantı yapabilirsek yeni başlayacak arkadaşlarımıza daha hızlı ve doğru bilgi verebileceğimizi düşündük. Bu nedenle ismini Geleneksel Geocaching Etkinliği olarak adlandırdığımız etkinliklerine başlamaya karar verdik.

İlk geleneksel geocaching etkinliğimizi  04 Mayıs 2013 cumartesi tarihinde İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirdik. Türkiye'den sadece üç geocacher'in katıldığı yurtdışından da bir Alman ve iki Hollanda'lı geocacher ile toplam 6 kişilik küçük bir toplantı yaptık.




İkinci geleneksel Geocaching etkinliğimizi 04 Haziran 2013 salı tarihinde Ayasofya Cami karşısında Hürrem Cafe'de gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Neden tarihi yarımada üzerinde bir buluşma seçtik diye sorarsanız, ne yazık ki geocaching halen Türk oyuncuların çok oynadığı bir oyun değil. Ama amacımız Türk oyuncuların sayısını arttırmak. Şu anda turist sezonu olduğu için ve Sultanahmed bölgesi turistler tarafından en çok bilinen ve kolay erişebilecekleri bir nokta olduğundan bu seferki toplantımızı iş çıkışı bir saatte Avrupa yakasında yapmaya karar verdik. 

TARİH: 04 HAZIRAN 2013 - SALI   saat: 19.00 ve sonrası
YER    : AYASOFYA CAMİ HÜRREM CAFE 
KATILIM ÜCRETSİZDİR


Geocaching.com sitesinde 2. Geleneksel Geocaching etkinlikle ilgili sayfamızı ziyaret edip resmi site sayfasından daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

Ayrıca Geocaching Turkiye Facebook sayfasından da etkinlik takibi yapabilirsiniz. 



Eğer geocaching nedir nasıl oynanır oyuncular nelere dikkat etmelidir gibi sorularınız varsa bize Facebook sayfamızdan, veya OMActivities iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. Zamanınızı ayarlayabilirseniz yüzyüze tanışıp sorularınızı direk olarka bize etkinlik anında sorabilirsiniz. 

Katılmayı düşünüyorsanız lütfen, facebook sayfamıza katılacağınız bilgisini eklemeyi unutmayın. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız, etkinlikte görüşmek üzere..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...