OMActivities Etkinlik Takvimi

Etkinliklerinizi gönderin - Yukarıdaki Takvime ekleyelim !

11 Kasım 2013 Pazartesi

Avrasya Maratonu 2013 - Geocaching Etkinliği 17 Kasım 2013

Geçen sene yapılan Avrasya Maratonu'na yoğun bir ilgi vardı. Geçen sene katıldığımız (aslında 4 senedir üst üste katılıyoruz) halk koşusu çok renkli ve kalabalık geçti. İşte geçen seneki 11 Kasım 2012 Avrasya Maratonu  ve OMActivities.



Geçen seneki gibi bu sene de maratonun ana sponsoru Vodafone. Hatta koşunun ismi Avrasya Maratonu değil. ''Vodafone 35. Istanbul Maratonu''. Fakat işin ilginç yanı Istanbul'lulara sorsanız hepsi Avrasya maratonu olarak biliyorlar. ;) 

Halk koşusuna katılmak için yapmanız gereken kendinize bir numara almak. Bu numaralar ücretsiz olarak Vodafon bayilerinden temin edilebiliniyor. Görüldüğü gibi ben numaramı aldım. Ayrıca uzun mesafeli koşularda çok başarılı olmadığım için çoğu Istanbul'lu gibi halk koşusu tarafı ile ilgileniyorum. :) 



Şimdi geçen sene oldukça dikkatimi çeken bir konu var. Katılan ''sporcular'' bu ilginç etkinlik için ciddi olarak ön çalışma yapıyorlar. Bayraklar flamalar kostümler hatta mangal getiren bile gördüm... :))


Hal böyle olunca biz de Geocaching Türkiye ekibinden arkadaşlarla konuştuk ve birlikte yürümeye karar verdik. Belki üzerimize geocaching t-shirtlerimizi de giyeceğiz. Bu sayede bizi orada görenler neymiş bu geocaching diyebilirler ve küçük de olsa bir merak uyandırabiliriz diye düşündük ;)  Sizler de bizimle tanışmak ve boğaz köprüsü üzerinde beraber yürüme keyfini yaşamak isterseniz lütfen halk koşusu numaranızı şimdiden almayı unutmayınız ve facebook etkinlik sayfamıza katılacağınızı belirtiniz. 


17 Kasım 2013 Pazar günü saat sabah
9.50 'de Altunizade köprüsü altında görüşmek üzere..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...